top of page
Emma & Joelle DDO
wit transparant.png

OVER ONS

Hi allemaal!

 

Wij zijn Emma en Joelle, oprichters van Dutch Dance Organisation. Let us introduce ourselves...
 

Mijn naam is Joelle en ik kom uit Amersfoort. Jarenlang zelf in wedstrijd groepen gedanst en ook vele jaren teams, solo's en duo´s getraind.

 

Mijn naam is Emma, ik ben geboren in Engeland maar opgegroeid in Leusden/Amersfoort. Van kleins af aan al passie voor dansen, maar ook het ondernemen zit in mij!

Met onze ervaringen in de wedstrijd wereld weten wij goed wat er wordt verwacht en wat coaches met hun teams graag willen bereiken. Vanuit die gedachte hebben wij een organisatie waar je goed begeleid wordt door de jury, een fijne plek hebt om jezelf te laten groeien, veel ervaring op kan doen en waar je als je wint een mooie beker en/of medaille ontvangt. Zien wij jullie straks op ons podium staan?

DUTCH DANCE ORGANISATION

You ready to be the best or to beat the best?
DDO is een professionele wedstrijdorganisatie waar jij jezelf kan laten zien, waar je kan performen, waar je kan doorgroeien en waar je toffe bekers mee naar huis kunt nemen!

 

Ben jij op zoek naar een toffe danswedstrijd organisatie? Kom dan bij ons!

Een wedstrijdorganisatie die je nieuwe inzichten geeft en waar jij jezelf als solo, duo en/of team kan ontwikkelen om nog beter te worden.

 

De wedstrijden vinden plaats op een prachtige en ruime locatie met veel parkeergelegenheden midden in het land. In Nijkerk, Het Hart van Holland.

Een locatie met een twee ruime podiums, prachtige belichting en genoeg ruimte voor toeschouwers om heerlijk te genieten van alle optredens.

 

Wij werken met in ieder geval een 1ste, 2de en 3de plaats. De winnaars krijgen mooie prijzen en worden natuurlijk gefotografeerd. Dit komt na de wedstrijd op onze sociale media en website te staan.

HipHop Solo
wit transparant.png
bottom of page