Emma Giles  Dutch Dance Organisation

Emma Giles

Eigenaresse

Al jaren ben ik in de dans en sport wereld te vinden en nu trotse eigenaresse van Dance Centre Amersfoort & Dutch Dance Organisation.

Niels van Iersel

Niels van Iersel

MC - The Bueno Boys

Al 6 jaar actief in de dans scene. Samen met Vinchenzo werkte we eerst aan een party agenda, vandaar rolde wij in de verkoop van de feesten en festivals tot 5000 man. En gaan nu het 3e jaar in met Bueno als een ledenadministratie systeem speciaal ingericht voor dansscholen. 

Gyman Reeb Jury wedstrijd

Gyman Reeb

Jury Modern Jazz/Showdance

Ik ben een gepassioneerde, allround, danser en harde werker. Ik heb al op grote podia mogen staan en heb in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. Door middel van dans laat je zien wie jij bent. Vertel je verhaal, vanuit je eigen gevoel ontstaan de mooiste bewegingen.

Juliet Zoeten modern jazz showdance jury

Juliet Zoeten

Jury Modern Jazz/Show

Afgestudeerd als dansdocent aan de Academie voor Danseducatie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Dansdocente in verschillende dansstijlen en performer bij danstheater LethDansant.

DDO

Looking for you!

Jury Modern Jazz/Show

Heb je interesse om jury Modern Jazz / Showdance te zijn bij DDO? Dan horen wij graag van jou!

Djio Sieberichs

Djio Sieberichs

Jury HipHop

Afgestudeerd aan De Dansopleiding Utrecht. Als Freestyle danser jaren in de battle scene gezeten. Met crews aan grote battles meegedaan nationaal en internationaal. Gespecialiseerd in de Hip Hop en Funk stijlen. Ook heb ik meerdere wedstrijd teams gecoached waaronder de Rhythm Rangers. Waar ook een documentaire over is gemaakt genaamd "Skip en de Rhythm Rangers" door de NPO.

Gene Bremer - Huisfotograaf

Gene Bremer

Huisfotograaf 

Gene Bremer - Pictured By Gene - de huisfotograaf van DDO. Vol passie en enthousiasme is hij er elke wedstrijd bij en maakt hij de mooiste foto's en ook nog eens heel veel foto's!

Je kan hier alle foto's bekijken. 

joelle_edited.jpg

Joelle van Empelen

Eigenaresse

Aan al vele danswedstrijden meegedaan, gecoacht en begeleid, nu ook trotse eigenaresse van Dutch Dance Organisation.

Vinchenzo Renfurm

Vinchenzo Renfurm

MC - The Bueno Boys

Al 6 jaar actief in de dans scene. Samen met Niels werkte we eerst aan een party agenda, vandaar rolde wij in de verkoop van de feesten en festivals tot 5000 man. En gaan nu het 3e jaar in met Bueno als een ledenadministratie systeem speciaal ingericht voor dansscholen. 

Denise Sieberichs Dobber

Denise Sieberichs

Hoofdjury HipHop & Modern Jazz/Showdance

Allround Afgestudeerd aan Lucia Marthas HBO en geef naast het managen van mijn dansschool DD Dance Studio les in diverse dansstijlen. Oprichtster en voormalige coach van Tough Kiddos die veel prijzen heeft gewonnen, ook hebben zij in de halve finale gestaan bij Hollands got Talent 2019. Naast dit heb ik ook wedstrijden gedanst o.a. WOD, veel ervaring in choreograferen en/of organiseren en uitvoeren van shows, tv programma’s etc.

Vera ter Haar

Vera ter Haar

Jury HipHop

Ik dans al van jongs af aan in de urban scene. Dansdocente en wedstrijd coach. Zelf ook 6 jaar in wedstrijd teams gedanst en vele prijzen gewonnen. 

Jamayra Mando

Jamayra Mando

Jury HipHop

Ik ben all-round danseres. Ik dans in de Ferocious crew onder leiding van Shanity Alvares en volg lessen bij touchée. Zowel met WK als met EK meerdere keren in de top 5 geeindigd met solo HipHop. 

Dio Brattinga - DeeYoo Sound & Light

Dio Brattinga

Muziek & Licht

DeeYoo Sound & Light; allround DJ en geen klus is te gek voor Dio!