Emma Giles

Eigenaresse

Al jaren ben ik in de dans en sport wereld te vinden en nu trotse eigenaresse van Dance Centre Amersfoort & Dutch Dance Organisation.

Niels van Iersel

MC - The Bueno Boys

Al 6 jaar actief in de dans scene. Samen met Vinchenzo werkte we eerst aan een party agenda, vandaar rolde wij in de verkoop van de feesten en festivals tot 5000 man. En gaan nu het 3e jaar in met Bueno als een ledenadministratie systeem speciaal ingericht voor dansscholen. 

Gyman Reeb

Hoofdjury Modern Jazz/Show

Ik ben een gepassioneerde, allround, danser en harde werker. Ik heb al op grote podia mogen staan en heb in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. Door middel van dans laat je zien wie jij bent. Vertel je verhaal, vanuit je eigen gevoel ontstaan de mooiste bewegingen.

Channah Gleijm

Jury Modern Jazz/Show

Heb 8 jaar mee gedaan met danswedstrijden. Daarnaast ben ik afgestudeerd van de Dansacademie Lucia Marthas Institute for Performing Arts! In 2019 danste ik in de Dinnershow Brooklyn Nights. Ook heb ik samengewerkt met o.a Lucia Marthas , Aalsmeer studios, Marc Forno en Laurent Flament.

Juliet Zoeten

Jury Modern Jazz/Show

Afgestudeerd als dansdocent aan de Academie voor Danseducatie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Dansdocente in verschillende dansstijlen en performer bij danstheater LethDansant.

Djio Sieberichs

Jury HipHop

Afgestudeerd aan De Dansopleiding Utrecht. Als Freestyle danser jaren in de battle scene gezeten. Met crews aan grote battles meegedaan nationaal en internationaal. Gespecialiseerd in de Hip Hop en Funk stijlen. Ook heb ik meerdere wedstrijd teams gecoached waaronder de Rhythm Rangers. Waar ook een documentaire over is gemaakt genaamd "Skip en de Rhythm Rangers" door de NPO.

Huisfotograaf

Fotograaf 

Wij werken met drie ervaren (dans)fotografen, zij zullen elkaar afwisselen per wedstrijd. Maar elke wedstrijd staat er één top fotograaf.

Joelle van Empelen

Eigenaresse

Aan al vele danswedstrijden meegedaan, gecoacht en begeleid, nu ook trotse eigenaresse van Dutch Dance Organisation.

Vinchenzo Renfurm

MC - The Bueno Boys

Al 6 jaar actief in de dans scene. Samen met Niels werkte we eerst aan een party agenda, vandaar rolde wij in de verkoop van de feesten en festivals tot 5000 man. En gaan nu het 3e jaar in met Bueno als een ledenadministratie systeem speciaal ingericht voor dansscholen. 

Denise Sieberichs

Hoofdjury HipHop

Allround Afgestudeerd aan Dansacademie Lucia Marthas HBO en geef naast het managen van mijn dansschool DD Dance Studio les in diverse dansstijlen. Oprichtster en voormalige coach van Tough Kiddos die veel prijzen heeft gewonnen, ook hebben zij in de halve finale gestaan bij Hollands got Talent 2019. Naast dit heb ik ook wedstrijden gedanst o.a. WOD, veel ervaring in choreograferen en/of organiseren en uitvoeren van shows, tv programma’s etc.

Vera ter Haar

Jury HipHop

Ik dans al van jongs af aan in de urban scene. Dansdocente en wedstrijd coach. Zelf ook 6 jaar in wedstrijd teams gedanst en vele prijzen gewonnen. 

Jamayra Mando

Jury HipHop

Ik ben all-round danseres. Ik dans in de Ferocious crew onder leiding van Shanity Alvares en volg lessen bij touchée. Zowel met WK als met EK meerdere keren in de top 5 geeindigd met solo HipHop. 

Dio Brattinga

Muziek & Licht

DeeYoo Sound & Light; allround DJ en geen klus is te gek voor Dio!