top of page
Emma Giles  Dutch Dance Organisation

Emma Giles

Eigenaresse

Al jaren ben ik in de dans en sport wereld te vinden en nu trotse mede eigenaresse & Dutch Dance Organisation.

Niels van Iersel

Niels van Iersel

MC - The Bueno Boys

Al 6 jaar actief in de dans scene. Samen met Vinchenzo werkte we eerst aan een party agenda, vandaar rolde wij in de verkoop van de feesten en festivals tot 5000 man. En gaan nu het 3e jaar in met Bueno als een ledenadministratie systeem speciaal ingericht voor dansscholen. 

Gene Bremer - Huisfotograaf

Gene Bremer

Huisfotograaf 

Gene Bremer - Pictured By Gene - de huisfotograaf van DDO. Vol passie en enthousiasme is hij er elke wedstrijd bij en maakt hij de mooiste foto's en ook nog eens heel veel foto's!

Je kan hier alle foto's bekijken. 

Djio Sieberichs

Djio Sieberichs

Jury HipHop

Afgestudeerd aan De Dansopleiding Utrecht. Als Freestyle danser jaren in de battle scene gezeten. Met crews aan grote battles meegedaan nationaal en internationaal. Gespecialiseerd in de Hip Hop en Funk stijlen. Ook heb ik meerdere wedstrijd teams gecoached waaronder de Rhythm Rangers. Waar ook een documentaire over is gemaakt genaamd "Skip en de Rhythm Rangers" door de NPO.

Aoife Murphy

Aoife Murphy

Jury Modern Jazz/Showdance

Afgestudeerd als docent dans aan de Academie voor Theater en Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Dansdocente in verschillende stijlen op dansscholen en in het onderwijs. Ook actief op projectbasis uitvoerend danser. 

B-Boy Bart

B-Boy Bart

Jury HipHop en Modern Jazz / Showdance 

In 2012 afgestudeerd als danser en dansdocent bij het ROC Nederland. Heeft zowel als danser en als coach van diverse teams meerdere nationale-, europese- en wereldtitels weten te behalen. In 2016 heeft hij een eigen dansschool opgericht en werkt daarnaast als danser en performer in Nederland, België en Duitsland bij diverse jobs zoals Tomorrowland, Cultura Nova en diverse televisieshows.

Marcia

Marcia Stekelenburg

Jury  Modern Jazz/Showdance

Afgestudeerd aan de dansacademie als danser/dansdocent. Eigenaresse van dansschool Spotlight in Utrecht en al aan vele wedstrijden meegedaan.
Eerst zelf als deelnemer maar inmiddels al zeker 10 jaar als coach van wedstrijdteams waarbij we mooie prijzen hebben gewonnen.

Dutch Dance Organisation DDO hiphop wedstrijd

Pernille

Jury Modern Jazz/Showdance

More info coming soon!

Lara de Vries

Lara de Vries

Jury Modern Jazz/Showdance

Lara graduated as a dancer from

Fontys School of Art in 2009 where

she specialised in Jazz/Urban.

During her time there she had already

gathered profession experience in the

dance field therefore allowing her to

continue it after school. Working for

such companies as ISH, Solid Ground

Movement and The Dutch Dance

Theatre ( NDT ) at the education of talent

Development program. Lara has

since turned her focus to training

and coaching in Jazz, modern and

contemporary styles. Giving the

experience she had gained in the

field more value by giving back to

the next generation and for years

to come. Lara loves being amongst

young talent, it inspires her and fills

ner with joy. In class, on stage and at

competitions.

Cody

Cody 

Jury HipHop

Als danser heb ik vele jaren ervaring in de westrijdscene en battle scène. 

Mijn specialiteiten zijn de funk styles popping en locking. In de stijl popping heb ik 1 van de grootste battles gewonnen in Nederland "Juste Debout".

Met mijn wedstrijd crew Unbreakable hebben we met veel wedstrijden meegedaan en ook mooie prijzen weten te behalen, zoals Nederlands kampioen en wereldkampioen.

Tv en dansen op de grootste stages is voor mij ook niet onbekend. Met de crew avant garde hebben we 2 tv shows gewonnen en stonden we in grote shows, zoals ladies of soul en vrienden van amstel live.

joelle_edited.jpg

Joelle van Empelen

Eigenaresse

Aan al vele danswedstrijden meegedaan, gecoacht en begeleid, nu ook trotse mede eigenaresse van Dutch Dance Organisation.

Vinchenzo Renfurm

Vinchenzo Renfurm

MC - The Bueno Boys

Al 6 jaar actief in de dans scene. Samen met Niels werkte we eerst aan een party agenda, vandaar rolde wij in de verkoop van de feesten en festivals tot 5000 man. En gaan nu het 3e jaar in met Bueno als een ledenadministratie systeem speciaal ingericht voor dansscholen. 

Dio Brattinga - DeeYoo Sound & Light

Dio Brattinga

Muziek & Licht

DeeYoo Sound & Light; allround DJ en geen klus is te gek voor Dio! 

Denise Sieberichs Dobber

Denise Sieberichs

Hoofdjury HipHop & Modern Jazz/Showdance

Allround Afgestudeerd aan Lucia Marthas HBO en geef naast het managen van mijn dansschool DD Dance Studio les in diverse dansstijlen. Oprichtster en voormalige coach van Tough Kiddos die veel prijzen heeft gewonnen, ook hebben zij in de halve finale gestaan bij Hollands got Talent 2019. Naast dit heb ik ook wedstrijden gedanst o.a. WOD, veel ervaring in choreograferen en/of organiseren en uitvoeren van shows, tv programma’s etc.

Vera ter Haar

Vera ter Haar

Jury HipHop

Ik dans al van jongs af aan in de urban scene. Dansdocente en wedstrijd coach van meerdere teams. Zelf ook jaren in wedstrijd teams gedanst en vele prijzen gewonnen. 

Jamayra Mando

Jamayra Mando

Jury HipHop

All-around danseres in opleiding aan het albeda danscollege. Actief in het commerciële werkveld bij O.A R&B oldskool hits in ahoy, Dutch grand prix halftime show, verder heb ik van jongs af aan in de hiphop/urbanscene aan wedstrijden en battles meegedaan en geef  ik les in verschillende dansstijlen.

Dutch Dance Organisation DDO hiphop wedstrijd

Linda

Jury Modern Jazz/Showdance

More info coming soon!

Dutch Dance Organisation DDO hiphop wedstrijd

Fay

Jury Modern Jazz/Showdance

More info coming soon!

Ana

Ana

Jury HipHop & Modern Jazz / Showdance

Ana Hazler is a versatile and influential figure in the worlds of dance. Ana is a Croatian-born professional dancer, choreographer, and teacher based in Amsterdam for the last 15 years.


She earned her degree from the School of the Arts Amsterdam (de Theaterschool AHK) in 2003, following her internship at Broadway in New York City and has since become part of the Dutch and European dance industry. Throughout her career, Ana has danced and performed in various international locations such as Dubai, New York, Senegal, and Japan and has lent her choreography skills to music videos and commercials. Ana has been a dance judge for over 100 dance competitions, including European and World Championships.

 

As the founder of Dutch Monsters, she orchestrates educational dance events throughout Europe and promotes and spotlighs Dutch dance talents providing them with opportunities to kickstart their careers. In addition to her dance pursuits, she holds a Master's degree in International Business Management and is involved in rebranding a new dance school.

jaiden oechoes dans foto.jpg

Jaiden Oechies

Stagiaire HipHop Jury 

Volop in ontwikkeling binnen de Urban dans & battle scène. Heeft ervaring als danser van succesvolle wedstrijdteams en  ‘IDL’ een internationaal dansproject met een crew, is te zien als danser in theater- en operavoorstellingen en volop actief binnen de HipHop battle scène. Daarnaast heeft hij al meerdere Nederlandse en Europese HipHop titels op zijn naam.

bottom of page