top of page
Emma Giles  Dutch Dance Organisation

Emma Giles

Eigenaresse

Al jaren ben ik in de dans en sport wereld te vinden en nu trotse eigenaresse van Dance Centre Amersfoort & Dutch Dance Organisation.

Niels van Iersel

Niels van Iersel

MC - The Bueno Boys

Al 6 jaar actief in de dans scene. Samen met Vinchenzo werkte we eerst aan een party agenda, vandaar rolde wij in de verkoop van de feesten en festivals tot 5000 man. En gaan nu het 3e jaar in met Bueno als een ledenadministratie systeem speciaal ingericht voor dansscholen. 

Djio Sieberichs

Djio Sieberichs

Jury HipHop

Afgestudeerd aan De Dansopleiding Utrecht. Als Freestyle danser jaren in de battle scene gezeten. Met crews aan grote battles meegedaan nationaal en internationaal. Gespecialiseerd in de Hip Hop en Funk stijlen. Ook heb ik meerdere wedstrijd teams gecoached waaronder de Rhythm Rangers. Waar ook een documentaire over is gemaakt genaamd "Skip en de Rhythm Rangers" door de NPO.

Aoife Murphy

Aoife Murphy

Jury Modern Jazz/Showdance

Afgestudeerd als docent dans aan de Academie voor Theater en Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Dansdocente in verschillende stijlen op dansscholen en in het onderwijs. Ook actief op projectbasis uitvoerend danser. 

B-Boy Bart

B-Boy Bart

Jury HipHop en Modern Jazz / Showdance 

In 2012 afgestudeerd als danser en dansdocent bij het ROC Nederland. Heeft zowel als danser en als coach van diverse teams meerdere nationale-, europese- en wereldtitels weten te behalen. In 2016 heeft hij een eigen dansschool opgericht en werkt daarnaast als danser en performer in Nederland, België en Duitsland bij diverse jobs zoals Tomorrowland, Cultura Nova en diverse televisieshows.

Marcia

Marcia Stekelenburg

Jury  Modern Jazz/Showdance

Afgestudeerd aan de dansacademie als danser/dansdocent. Eigenaresse van dansschool Spotlight in Utrecht en al aan vele wedstrijden meegedaan.
Eerst zelf als deelnemer maar inmiddels al zeker 10 jaar als coach van wedstrijdteams waarbij we mooie prijzen hebben gewonnen.

DDO

Linda

Jury Modern Jazz/Showdance

More info coming soon!

Gene Bremer - Huisfotograaf

Gene Bremer

Huisfotograaf 

Gene Bremer - Pictured By Gene - de huisfotograaf van DDO. Vol passie en enthousiasme is hij er elke wedstrijd bij en maakt hij de mooiste foto's en ook nog eens heel veel foto's!

Je kan hier alle foto's bekijken. 

joelle_edited.jpg

Joelle van Empelen

Eigenaresse

Aan al vele danswedstrijden meegedaan, gecoacht en begeleid, nu ook trotse eigenaresse van Dutch Dance Organisation.

Vinchenzo Renfurm

Vinchenzo Renfurm

MC - The Bueno Boys

Al 6 jaar actief in de dans scene. Samen met Niels werkte we eerst aan een party agenda, vandaar rolde wij in de verkoop van de feesten en festivals tot 5000 man. En gaan nu het 3e jaar in met Bueno als een ledenadministratie systeem speciaal ingericht voor dansscholen. 

Denise Sieberichs Dobber

Denise Sieberichs

Hoofdjury HipHop & Modern Jazz/Showdance

Allround Afgestudeerd aan Lucia Marthas HBO en geef naast het managen van mijn dansschool DD Dance Studio les in diverse dansstijlen. Oprichtster en voormalige coach van Tough Kiddos die veel prijzen heeft gewonnen, ook hebben zij in de halve finale gestaan bij Hollands got Talent 2019. Naast dit heb ik ook wedstrijden gedanst o.a. WOD, veel ervaring in choreograferen en/of organiseren en uitvoeren van shows, tv programma’s etc.

Vera ter Haar

Vera ter Haar

Jury HipHop

Ik dans al van jongs af aan in de urban scene. Dansdocente en wedstrijd coach van meerdere teams. Zelf ook jaren in wedstrijd teams gedanst en vele prijzen gewonnen. 

Jamayra Mando

Jamayra Mando

Jury HipHop

All-around danseres in opleiding aan het albeda danscollege. Actief in het commerciële werkveld bij O.A R&B oldskool hits in ahoy, Dutch grand prix halftime show, verder heb ik van jongs af aan in de hiphop/urbanscene aan wedstrijden en battles meegedaan en geef  ik les in verschillende dansstijlen.

Ana

Ana

Jury HipHop & Modern Jazz / Showdance

Ana Hazler is a professional dancer, teacher and choreographer from Croatia, living and working in Amsterdam since 2009. Since graduating from the Academy of Theater and Dance in Amsterdam (AHK) in 2013 she has been performing as a back up dancer, teaching international workshops and judging dance competition across Europe. She owns dance company "Dutch Monsters" with which she books Dutch dancers for video shoots for artists such as Chris Brown, workshops and internationalevents. 

Dio Brattinga - DeeYoo Sound & Light

Dio Brattinga

Muziek & Licht

DeeYoo Sound & Light; allround DJ en geen klus is te gek voor Dio! 

bottom of page